Partnerstva

Avaya razvija inteligentna komunikaciona rešenja i smatra se vodećim provajderom IP telefonije, kontakt centara i rešenja na polju unificirane komunikacije. Avaya uspešno integriše komunikacijske procese u poslovne procese omogućavajući veću produktivnost zaposlenih, veću efikasnost kompanije i veće zadovoljstvo klijenata, a pritom omogućava kompaniji globalnu povezanost.
Američka kompanija Cisco Systems je vodeći svetski proizvođač opreme za umrežavanje i lider u inovativnim tehnologijama. Savremena Cisco mrežna rešenja se zasnivaju na internet protokolima koji su osnova i velikih i kompleksnoih rešenja koja se sreću u korporativnim mrežama, mrežama javnih ustanova kao i u telekomunikacionim mrežama. Cisco mrežna rešenja se danas sve češće mogu naći u primeni u malim i srednjim preduzećima. nibh. Nam egestas eleifend elit, non interdum magna dictum non.
EMC je svetski lider na pollju razvoja tehnologija i rešenja vezanih za infrastrukturu potrebnu za skladištenje svih vidova informacija, koji trenutno nudi najkompletniji proizvodni portfolio. Ovakva rešenja pružaju organizacijama različitih veličina mogućnost da se takmiče sa konkurencijom koristeći punu vrednost informacija koje poseduju.
IBM je globalni lider u inovacijama vezanim za IT industriju i predstavlja referentni standard u mnogim industrijskim granama, narocito u oblastima vezanim za bankarsko poslovanje, državnu upravu, javna preduzeća i td. Paleta proizvoda je takva da korisniku – kupcu omogućava nabavku rešenja po principu „one stop shop“. Kroz svoju distributivnu i servisnu mrežu omogućava tehničku podršku korisniku, izradu i pripremu projektne dokumentacije i mnoge druge pogodnosti.